Akrylgel vs. Akrylpulver: Hvilken Er Bedst For Dig? 

Overvejer du at prøve akrylgel frem for traditionelt akrylpulver eller ønsker du at prøve noget nyt inden for negleverden? Så er du kommet til det rette sted! I denne blogindlæg dykker vi nemlig ned i den spændende verden af negleprodukter og sammenligner to populære valg: Akrylgel og akrylpulver. Mens begge produkter lover smukke og holdbare negle, er der forskelle, som gør dem begge unik på hver deres måde. Lad os udforske fordelene, teknikkerne og stilvalg for både akrylgel og akrylpulver, så du kan træffe den bedste beslutning for din manicure. 

I dette blogindlæg vil vi udforske Akrylgel produkt med udgangspunkt i NeoNail Akrylgel

 

Så hvad er forskellen? 

Akrylgel og Akrylpulver er to forskellige produkter, som begge bruges til at lave forlængelse og styrke sine naturlige negle. Den primære forskelle mellem disse to produkter, er at akrylgelen er en blanding mellem akryl og gel, så den har en mere viskøs og gel-lignende konsistens, så på grund af akrylgels konsistens kan det være nemmere at forme og justere på neglen. Hvor akrylpulver er et fint pulver, som består af akrylmonomer og polymerpulver, som man skal kombineres med monomer væske, for at danne en tyktflydende pasta. akrylpulver kan være lidt mere besværlig at forme og tilpasse på neglen, men akrylpulver hærder en del hurtigere end akrylgel, da akrylpulver nemlig hærder ved at få ilt. Og da akrylgel indeholder gel, skal det hærdes under en UV/LED lampe. Hvis du oplever at akrylpulver hærder for hurtigt til din smag, kan det være en god ide at prøve akrylgel.

For at lave forlængelse med akrylgel, er der 3 forskellige metoder man kan gøre. Den ene er med speciel designede tipper. Disse tipper skal man påføre akrylgelen på selve tipperne, og forme dem efter den ønskede længde, med en pensel som er dyppet i NeoNail Nail Cleaner. Når den er formede som du ønsker, skal du påføre tippen på den prep naturlige negl og lade den hærde under en UV/LED lampe. Når akrylgelen er hærdet helt, kan du nu knække tippen af igen (disse tipper kan genbruges). Nu kan du file akrylgelen til og påføre din gellack og afslutte med topcoat. De andre to metoder kan også gøre med akrylpulver. Den ene metode er ved at bruge skabeloner, og den anden metode er ved at bruge tipper som limes på den prep naturlige negl.

 

Akrylgel eller Akrylpulver som nybegynder?

Hvis du er nybegynder, og ikke helt ved om man skal vælge akrylgel eller akrylpulver. Akrylgel kan være et mere forgivende og brugervenligt materiale sammenlignet med akrylpulver. Da akrylgel har en længere tørretid, som vil give en nybegynder ekstra tid til at forme og justere neglen, som kan være særligt værdifuld i indlæringsprocessen. Desuden er akrylgel ofte lugtfri eller har en meget mild duft, som kan gøre det mere behageligt at arbejde med sammenlignet med den stærke lugt som akrylpulver kan have. Den øgede fleksibilitet og bøjelighed som akrylgel har, gør det også lettere som nybegynder at undgå brud eller skader, især når man arbejder på at opnå den korrekt teknik. Med den gel-lignende konsistens, er det lettere at kontrollere, kan akrylgel derfor være et ideelt valg som nybegynder, som ønsker en mere positiv og komfortabel introduktion til negleverden.